Bilde av logo til Online Accounting

Regnskapstjenester

Våre tjenester

Regnskapstjenester

ONAC benytter skybaserte systemer som gjør at regnskapet og din økonomiske status alltid er tilgjengelig for deg. Vi skreddersyr løsninger tilpasset våre kunders behov ved hjelp av dyktige tekniske samarbeidspartnere.
Vårt mål er å skape merverdi for deg som kunde. Et oppdatert regnskap er et verktøy som hjelper deg å ta de riktige beslutningene og se muligheter for fremtidige investeringer.

Vi ser utfordringen med for få timer i døgnet, selv om du kanskje har god kontroll over regnskapet. Hvorfor bruke din dyrbare tid på å sitte med dette? La oss ta regnskapet mens du kan ha fult fokus på din kompetanse og kjernevirksomheten for å få firmaet til å vokse.

Vi tilbyr i dag både fastpris og løpende pris på våre tjenester. En fastpris vil variere ut ifra hvor kompleks regnskapet ditt er.

Vi tilbyr følgende tjenester innen regnskap:

Superbrukere på skybaserte systemer

Hos oss er våre regnskapskonsulenter superbrukere på våre hovedsystemer Tripletex og PowerOffice Go og fører regnskap for mange ulike bransjer. Vi har derfor et stort fokus på å finne riktig løsning som passer for deg.

Hos oss er kunden i fokus, vi har derfor alltid to regnskapskonsulenter på ditt oppdrag slik at du som kunde og din bedrift blir ivaretatt best mulig. For at du skal lykkes i din bedrift er det viktig å ha en samarbeidspartner som ser og forstår dine utfordringer og som kan bidra med rådgivning langs veien for at du skal nå dine mål.

Felles ambisjoner, felles vekst

Er du på utkikk etter en ny regnskapsfører for din bedrift?

Online Accounting er et moderne og skybasert regnskapsbyrå som ønsker å hjelpe bedrifter med ambisjoner!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.