Bilde av logo til Online Accounting

Rådgivning

Våre tjenester

Rådgivning

Vi i ONAC er nytenkende, fremtidsrettet og skybasert samarbeidspartner innen økonomitjenester. På bakgrunn av dette tilbyr vi et bredt spekter av rådgivning. Er det noe vi er gode på, så er det akkurat dette.

Sitter du med drømmer og et ønske om å starte en virksomhet? Vi bistår deg og veileder deg igjennom hvilken type selskapsform og eierstruktur som lønner seg for deg, basert på dine langsiktige planer. Kanskje du ønsker å endre selskapsform og/eller eierstruktur, dette er også noe vi kan bistå deg på.

Når du er kunde hos oss sitter vi med god økonomisk innsikt på ditt regnskap, dette kommer godt med når viktige økonomiske beslutninger skal tas og vi kan gi deg god rådgivning for en lønnsom fremtid. Dette gjelder for deg som ønsker å vokse eller til deg som vil gjøre bedriften mer lønnsom med det kundegrunnlaget og størrelsen som du har i dag. Å planlegge for fremtiden er viktig og halve jobben for å lykkes. For oss er det viktig å kjenne vår kundes strategier og mål slik at vi vet hva dine fremtidsplaner er. Om du ikke har en strategi eller fastsatte mål, kan vi bistå deg med dette.

Vi tilbyr følgende tjenester innen rådgivning:

Felles ambisjoner, felles vekst

Er du på utkikk etter en ny regnskapsfører for din bedrift?

Online Accounting er et moderne og skybasert regnskapsbyrå som ønsker å hjelpe bedrifter med ambisjoner!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.