Bilde av logo til Online Accounting

Digitalisering og teknologi

Våre tjenester

Digitalisering og teknologi

Vi brenner for å skape effektive løsninger for regnskap, lønn og økonomistyring basert på din bedrift, bransje og ønske. Digitalisering, gode rutiner og riktig bruk av systemene gjør at du kan redusere unødvendig bruk av tid til administrasjon og heller bruke tiden på din kjernevirksomhet.

Å bruke et skybasert regnskap gjør ikke bare at du sparer tid, du får bedre oversikt og kan følge med på regnskapet når det passer deg, uansett hvor du er i verden. Det du trenger er mobil, nettbrett eller PC – med internett. På denne måten har du tilgang til regnskapet hele tiden, godkjenne og betale regninger, sende fakturaer, godkjenne timer o.l. På denne måten slipper du å glemme bort kvitteringer, regninger eller andre bilag. Derfor vil også regnskapet være i sanntid og vi vil få et bedre samarbeid med deg som vår kunde hvor vi kan bruke tid på rådgivning rundt din bedrift.

Vi i ONAC har kompetanse på flere skybaserte regnskapssystemer. Vårt prefererte system er Eika Regnskap. I tillegg er vi superbrukere på Tripletex og PowerOffice Go. Har du ikke et skybasert regnskapssystem, hjelper vi deg med å finne hvilket som passer deg og din bedrift best.

Fra og med inntektsåret 2023 skal skattemeldingen sendes igjennom et regnskapssystem eller årsoppgjørssystem, er du forberedt? Vi bistår deg.

For oss er det viktig at du som kunde deler samme syn på utvikling som oss. Vi stiller derfor krav til at våre kunder benytter seg av de digitale løsningene som finnes. Har du ikke kommet hit enda, syns du det er skummelt, eller har du ønsker om å bli skybasert, men vet ikke hvordan? Vi bistår deg langs veien.

Felles ambisjoner, felles vekst

Er du på utkikk etter en ny regnskapsfører for din bedrift?

Online Accounting er et moderne og skybasert regnskapsbyrå som ønsker å hjelpe bedrifter med ambisjoner!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.