Bilde av logo til Online Accounting

Bli bedre kjent med vår trainee

Bli bedre kjent med vår trainee

Carl Anton ble ansatt i 50% hos oss 01.10.23 som trainee regnskapskonsulent. Han kombinerer jobben hos oss med fullføring av sin mastergrad. Bli bedre kjent med han ved å lese brevet fra han under:

«Som nyansatt hos Online Accounting, ønsker jeg å dele litt om meg selv med våre lesere og klienter. Jeg tror det er viktig å bygge en forbindelse og tillit med dere alle. Her er litt informasjon om min bakgrunn og mine interesser. 

Jeg vokste opp i Hærland, og barndommen min var fylt med minnerike opplevelser. Den var sterkt preget av arbeid på gården, med all mulig jobb innen jordbruksdrift og ivaretakelse av dyrene på gården. En av mine mest kjære minner er sommerferiene da familien min dro på eventyr sammen til ulike deler av kloden. Disse turene lærte meg verdien av å utforske nye steder og oppleve ulike kulturer, noe som har formet min nysgjerrighet og åpenhet overfor verden. 

Etter videregående skole, var jeg klar for en ny utfordring. Jeg bestemte meg for å flytte til Oslo, og forfølge en utdannelse innen økonomi, ledelse og regnskap. Helt konkret valgte jeg en siviløkonom master, med hovedprofil digital ledelse og forretningsutvikling. Jeg har alltid hatt en fascinasjon for tall og systemer, og valget var en naturlig forlengelse av mine interesser. Jeg tror at regnskapsfaget gir meg en unik mulighet til å hjelpe bedrifter med deres økonomiske suksess, og denne muligheten er noe jeg strever etter å forbedre kontinuerlig. 

Når jeg ikke er opptatt med arbeidet, liker jeg å tilbringe tid med venner og bekjente. Jeg setter stor pris samlinger av venner hvor vi ser på fotballkamp, spiller mini-golf eller andre artige aktiviteter. Det er samlingen av venner, og ikke nødvendigvis hva vi finner på, som er det jeg setter stor pris på. I tillegg er jeg er lidenskapelig opptatt av å være i god fysisk form, da dette gir meg en bedre evne til å utføre mine oppgaver både på arbeidsfronten og hjemme. Å trene gir meg ikke bare fysisk helse, men også mentalt velvære, og det er en lidenskap som jeg verdsetter. 

Selvfølgelig gleder jeg meg til jul! For meg er julen en tid fylt med glede og samhørighet. I år planlegger jeg å tilbringe julen med min mor, far og nær familie i Hærland. Det er en spesiell anledning til å reflektere over året som har gått og se frem mot det nye året med nye utfordringer og muligheter. 

Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med onac-teamet og våre fantastiske kunder»

Ønsker du å lese mer?

Les også våre siste bloggposter:

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.